El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






divendres, 12 d’octubre del 2012

La punció de medul·la.


Ahir vam anar a l'hospital de dia, havíem de fer de nou una punció d'os per veure com va la medul·la, això serviria per determinar quan i quin tractament l'hi posarien en la propera tanda de quimioteràpia. Vam aixecar-nos ben aviat per que primer havien de treure-hi una mica de sang per l'analítica, el Nerac havia d'estar en dejú per la sedació de la punció, estava una mica neguitós, no li agrada dur la mascareta tanta estona i segurament tenia gana i sed. Finalment es va dormir als braços de la mare, minuts més tard, venia l'equip que faria l'extracció, el fet de que estigués dormit va ser genial ja que pràcticament no es va adonar de res, jo vaig poder estar amb ell durant tot el proces, em va agradar molt poder ser-hi i donar un cop de mà aguantant la mascareta de gas.
Avui ja ens han donat el resultat previ de l'extracció, sembla que tot està bé, és una gran noticia! dilluns ja començarem la segona tanda de quimioteràpia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada