El Nerac, va néixer el 22 de setembre del 2010, te la Síndrome de Down i al 27 d'Agost del 2012 se li va diagnosticar leucèmia (M7).
Aquest blog neix com a resposta d'agraïment a altres blogs sobre la Síndrome de Down, histories de vida que en algun moment van fer-nos sentir mes acompanyats, esperem doncs que el nostre testimoni os pugi ser útil.

Si voleu conèixer la nostra història des de el començament feu clic aquí.






dimecres, 26 de setembre del 2012

Música a l'habitació.


Es important tenir molt present que la situació pot canviar en qualsevol moment, tant  a bé com a malament, en aquest cas el nostre nou petit canvi va venir quan la doctora ens va aconsellar que el Nerac no sortís al passadís, les seves defenses encara havien d'augmentar més i al passadís hi podien haver molts microbis, aixi que vam continuar treballant l'equilibri del caminar a l'habitació.
El dimecres a la tarda venen unes voluntàries molt simpàtiques a fer musicoteràpia, porten uns instruments molt divertits per a que hi puguin tocar els nens, però el Nerac sembla que no se'n refia del tot, en punt es posen a cantar i fer sonar la guitarra plora i ens agafa ben fort, es curiós ja que en general la música li encanta i li fa ballar sense descans, en certa manera sembla com si s'emociones amb el so de les seves suaus veus.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada